The Match: Tiger vs Phil – Practice Round and Press Conference

Tournytt

Mickelson: ”Tiger Woods är bäst genom tiderna”

Det var inte bara elaka kommentarer som sades under en presskonferens inför fredagens math mellan Tiger Woods och Phil Mickelson.

Text: Jesper Johansson • 2018-11-21 Uppdaterad 2019-12-12

Uppladdningen inför “The Match” fortsätter.

På fredag ska Tiger Woods och Phil Mickelson spela en match om motsvarande 80 miljoner kronor och i ett försök att väcka ännu mer intresse inför bataljen höll de båda legendarerna en presskonferens i en klassisk boxningsstil, innehållandes både trashtalk och beröm.

För framför den samlade pressen ville Phil Mickelson berömma Tiger Woods.
– Han är den bäste genom tiderna. Det är en enkel fråga enligt mig. Jag har sett honom göra saker med en golfboll som aldrig tidigare har gjorts. Hans prestation under US Open på Pebble Beach år 2000 är den enskilt bästa prestationen i golfens historia, och kanske till och med i alla sporters historia.
– Sedan fortsatte han spela så i flera år. 

Fina ord.

TV: Uppladdningen inför Tiger mot Phil-matchen fortsätter

Men det var inte bara vänliga komplimanger som delades ut. Även vadslagningar gjordes. De pengarna som de slår vad om under tävlingen kommer från deras egen ficka och allt går till välgörenhet.

Phil Mickelson sa att han är så säker på en birdie på hål 1 att han är villig att slå vad om 100 000 dollar, 900 000 kronor.

Tiger Woods svarade snabbt att han vill dubbla den summan, då han är säker på att Mickelson misslyckas med uppgiften att göra birdie på hål 1.


Matchen spelas på fredag och sänds på Viaplay.
– The Match kommer att gå exklusivt på Viaplay.se. Det krävs ett av våra vanliga sportpaktet för att kunna se matchen mellan Tiger och Phil. Vi börjar sända 21.00 fredagen 23 november och vi kommer att visa den amerikanska sändningen rakt av med allt som den innehåller med kommentatorer och reportage, säger David Nyström på Viasat till svenskgolf.se/wp.

Så kan du se 80-miljonersmatchen mellan Tiger & Phil



Text: Jesper Johansson • 2018-11-21
TournyttPhil MickelsonTiger WoodsTournytt
Scroll to Top