Tournytt

Klart: Stenson byter caddie

Henrik Stenson och Gareth Lord har valt att ta en paus.

Text: CM Hellsten • 2018-11-16 Uppdaterad 2019-12-12

Henrik Stenson spelar sin första tävling sedan Ryder Cup och har inlett DP World Tour Championship på��ett bra sätt och är delad tia halvvägs in i turneringen.
2013 och 2014 vann Henrik Stenson Race to Dubai-finalen med Gareth Lord på bagen.

Formidabel fredag för Stenson & Björk

Den här veckan spelar majorvinnaren med en annan caddie – kanadensaren Scott Vail.
– Gareth och Henrik bestämde redan innan Ryder Cup att ta en paus efter detta året, men eftersom Henrik blev skadad och Gareth behövde operera en axel så blev det tidigare än väntat, säger Henrik Stensons presskontakt Sarah Skönby till svenskgolf.se/wp.

Stenson spelar Tigers tävling

Ska Scott Vail fortsätta som caddie även 2019?
– Så är planen ja, säger Sarah Skönby.

Efter DP World Tour Championship är det klart att Team Henrik Stenson/Scott Vail spelar Tiger Woods stjärnfyllda PGA Tour-tävling Hero World Challenge på Bahamas i slutet av november.

Scott Vail har tidigare varit caddie åt bland andra Brandt Snedeker och Paul Casey.

Text: CM Hellsten • 2018-11-16