Tiger: ”80 är en stor siffra”

Tiger Woods vann i september för första gången på fem år. Under en clinic på Pebble Beach försökte han förklara vad han kände kring segern.

Tiger: ”80 är en stor siffra”
Tiger Woods vann på East Lake och har nu försökt summera vad som egentligen hände. //Foto: Getty images

I veckan anordnar Tiger Woods ett tredagarsevent på Pebble Beach. Privatpersoner (med stora plånböcker) kan delta i Tiger Woods Invitational vilket innebär spel på Pebble Beach, Monterey Peninsula Country Club och Spyglass Hill.
Dessutom får deltagarna i evenemanget träffa Tiger Woods och ställa frågor till honom. De får delta i auktioner, se livemusik, vara med på middagar och mycket mer.

Inte så tokigt.

Tiger Woods höll i en clinic på rangen där han mottog frågor av gäster på evenemanget och där berättade amerikanen bland annat om förra månadens seger på East Lake då han vann Tour Championship.

Och trots att en del tid passerat sedan de galna scenerna i Atlanta, Georgia, har Tiger Woods inte riktigt hunnit smälta vad som egentligen hände.
– Jag låter det fortfarande sjunka in. 80 är en stor siffra. Jag har vunnit 80 gånger där ute. Det är ganska häftigt. Det har inte varit enkelt, sa Woods till publiken.
– Vad som validerar det för mig är det faktum att jag fick möta Rory McIlroy i en match och att Justin Rose, som var delad med Rory McIlroy, spelade i bollen framför. Han hade just blivit världsetta. För att ta min första seger på fem år var jag tvungen att vinna över de två. Det gör att segern känns ännu mer speciell.

Ännu vet vi inte om Tiger Woods seger på East Lake blir hans sista i karriären. Men ett som är säkert är att den 14-faldige majorvinnaren är sugen på mer. Och av de fyra majortävlingarna som spelas under 2019 är det inget snack om vilken han ser mest fram emot.
– Den första, svarade Woods och syftade på The Masters i början av april 2019.


Vinner Tiger Woods igen?
Ja
47
2
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.