Spana in Reeds nya putter – inspirerad av Ryder Cup

Patrick "Captain America" Reed kommer inte få använda sig av en sköld gjord av vibranium under Ryder Cup. Men kanske kan en ny putter från Scotty Cameron hjälpa amerikanen i tävlingen mot Europa.

Spana in Reeds nya putter – inspirerad av Ryder Cup
Patrick Reed har fått en ny putter av Scotty Cameron. På baksidan ser man att den inspirerats av Ryder Cup och amerikanens spel i lagtävlingen. //Foto: Getty Images

Temperaturen inför Ryder Cup höjs nu för varje dag som går. I slutet av september ska Europa försöka återta Sam Ryders pokal på Le Golf National i Frankrike och mycket tyder på en intressant match mellan Jim Furyks amerikaner och Thomas Björns européer.

Under de senaste matcherna har Patrick Reed, den regerande Masters-vinnaren, varit en viktig kugge för det amerikanska laget. Därför kallas han nu "Captain America".

Det smeknamnet finns nu på amerikanens putter. Patrick Reed har nämligen mottagit en specialdesignad Scotty Cameron-putter med Ryder Cup-tema.

Foto: @Golfweek_Dusek via Twitter

Foto: @Golfweek_Dusek via Twitter

Puttern är en Tour Rat I och finns inte i butik. Däremot har proffs kunnat använda sig av modellen i flera år. Puttern liknar Scotty Camerons Newport-modell och den modellens tå-häl-viktning.


Snygg?
Ja
30
7
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.