Carolinas Face Flooding After Hurricane Florence Lumbers Through States

Tournytt

PGA Tour ger gratisbiljetter till Florence offer

Orkanen Florence har dragit in över USA. North Carolina och South Carolina är hårt drabbade och PGA Tour vill nu hjälpa de som flytt naturkatastrofen.

Text: Jesper Johansson • 2018-09-18 Uppdaterad 2019-12-12

PGA Tour meddelar att de kommer ge gratisbiljetter till Tour Championship för personer som har flytt på grund av orkanen Florence som just nu slår hårt mot den amerikanska östkusten. 

För att få en gratisbiljett till onsdagens övningsrunda behöver de bara visa upp ett körkort utfärdat i någon av de två staterna.

Kanske kan de 30 bästa spelarna på PGA Tour under året få oroliga människor att tänka på annat. Florence har resulterat i översvämningar i de båda staterna och minst 24 personer har omkommit i naturkatastrofen.

TV: Stenson caddie i sonens första golftävling

Inte bara PGA Tour ger bort gratisbiljetter.
Baseball-laget Atlanta Braves och amerikanska fotbollslagen till University of Tennessee och University of Florida gav bort biljetter i helgen.
– På grund av den förödande orkanen Florence i helgen vill Tour Championship hjälpa familjer att hitta lite andrum. Vi uppmuntrar alla som flytt från North Carolina och South Carolina i Atlanta-området att komma till East Lake Golf Club under onsdagen för att njuta av vad Tour Championship kan erbjuda, säger tävlingschefen Allison Fillmore i ett pressmeddelande.

 

 



Text: Jesper Johansson • 2018-09-18
TournyttPGA TourTourfinalen FedEx-cupTournytt
Scroll to Top