A Military Tribute At The Greenbrier – Round Two

Tournytt

Sakta men säkert

Lingmerth klättrar vidare i Greenbrier

Text: Martin Strömberg • 2018-07-08 Uppdaterad 2019-12-12

 

David Lingmerth fortsätter att visa en smygande formförbättring och klättrade ytterligare sex placeringar under lördagen på TPC Old White. Fyra birdies och två bogeys innebar 68 slag och åtta under par totalt och inför sista ronden är han sex slag bakom ledarduon Harold Varner III och Kelly Kraft.

Under lördagen slog han inte lika bra järsnlag som under de två första ronderna men istället kompenserade han detta med vass puttning och tjänade nästan två slag mot fältet på greenerna.

Med en bra avslutning kan svenskan ta säsongens första topp tio-placering, något som skulle kunna lyfta honom ordentligt från den 143:e plats som Lingmerth just nu har på FedEx-listan.

Varken Kraft eller Varner III har vunnit på PGA-touren och båda gör sin 85:e start den här veckan. Och Varner III har en avslappnad attityd till avslutningen.

– Oavsett vad som händer så kommer jag att klippa mina föräldrars gräsmatta på måndag och om jag skjuter 90 så kommer jag att bli förbannad men min mamma kommer ändå att säga till mig att jag är en vinnare. Det blir okej vad som än händer.

 



Text: Martin Strömberg • 2018-07-08
TournyttDavid LingmerthHarold Varner IIIKelly KraftPGA TourTournytt
Scroll to Top