U.S. Women’s Open – Round One

Tournytt

Inbrott hos världsettan

Inbee Park har inte fått den bästa uppladdningen inför majorn.

Text: CM Hellsten • 2018-06-28 Uppdaterad 2019-12-12

Det är majordags på LPGA Tour när KPMG Womens PGA Championship arrangeras på Kemper Lakes Golf Club, nordväst om Chicago.
Charlotta Sörenstam gör comeback i turneringen och ytterligare sex svenskor finns med i startfältet – Caroline Hedwall, Pernilla Lindberg, Madelene Sagström, Jenny Haglund, Anna Nordqvist samt Dani Holmqvist.

Sörenstam gör comeback i majorn


Så sänds veckans två majors

Världsettan Inbee Park, som förlorade särspelet mot Pernilla Lindberg i årets första major, har inte fått den bästa uppladdningen.

Sydkoreanskan har sin amerikanska bas i Las Vegas, Nevada. Golf Channel rapporterar att inbrottstjuvar slog till mot bostaden i helgen då Inbee Park var i Arkansas och spelade LPGA Tour-tävlingen där.

Nordqvist: ”Någonting jag sällan gör”

Så här säger Inbee Park till Golf Channel:
– Jag har varit riktigt bekymrad över det här de senaste dagarna, sedan jag fick beskedet från polisen och haft samtalen med försäkringsbolaget. Det är så jobbigt när jag inte kan vara där eftersom jag inte ens vet vad som är stulet. Så här är livet på touren.

Golf Channel skriver att de flesta av Inbee Parks segerpokaler och guldmedaljen från OS i Rio de Janeiro förvaras hos hennes pappa i Sydkorea.



Text: CM Hellsten • 2018-06-28
TournyttInbee ParkKPMG Women’s PGA ChampionshipLPGA TourTournytt
Scroll to Top