The Memorial Tournament Presented By Nationwide – Preview Day 3

Tournytt

Spieths önskan: ”Om alla skulle kunna göra mig en tjänst”

Trots en flygande start lyckades inte Jordan Spieth ta sig runt på en speciellt bra score. På hål 8 var han så frustrerad att han bad publiken om tystnad.

Text: Jesper Johansson • 2018-06-01 Uppdaterad 2019-12-12

Trots att Jordan Spieth tidigt under torsdagen var –2 blev det första varvet av Memorial Tournament inte vad amerikanen hade hoppats på. Dubbelbogeys på hål 6 och hål 8 innebar att han spelade halva rundan på 38 slag. På hål åtta slog han ett för långt utslag på par 3-hålet och hamnade i en jobbig situation. Bollen stannade på en väg och han fick lättnad. Därefter vände han sig till publiken och hoppades på lite sympati från supportrarna som gärna filmar slagen på nära håll:
– Om alla skulle kunna göra mig en enorm tjänst och inte filma det här slaget. Tack så mycket. Ibland är det häftigt att bara titta också. Snälla, inga telefoner. Jag kan inte ha några ljud som startar under det här slaget, sa Spieth enligt Golfweek.

Lingmerth bäste svensk efter 18 hål

Det är oklart om något ljud störde honom eller inte. Men Jordan Spieth slog bollen alldeles för kort och lyckades inte göra en up-and-down för bogey.

Efter dubbeln på hål 8 blev det yterligare en bogeys på hål 14 och 18. Totalt är Jordan Spieth tre över par, på en delad 85:e plats.

 


TV: Se Matsuyamas läckra eagle


Text: Jesper Johansson • 2018-06-01
TournyttJordan SpiethPGA TourTournytt
Scroll to Top