Kuchar kritiserar nya banan

Matt Kuchar hade inga snälla ord att säga om Trinity Forest Golf Club.

Kuchar kritiserar nya banan
Matt Kuchar gillar inte nya PGA Tour-banan. //Foto: Getty Images

Den här veckan är det premiär för golfbanan Trinity Forest Golf Club på PGA Tour. Under torsdagen spelades den relativt enkelt då det inte var någon vind. Men banan som, trots namnet, saknar träd kommer antagligen ge lite mer motstånd under de kommande tre dagarna – då prognosen skvallrar om vindbyar.

Marc Leishman leder tävlingen efter en 61-rond. Det är hans bästa resultat på PGA Tour och eftersom det var första gången touren spelade på banan är det också ett nytt banrekord. 

Australiern sa efteråt att han uppskattade banan. Men alla gjorde det inte. Bland annat Matt Kuchar. Amerikanen fick inget att fungera och efteråt fick han en fråga om vad han tyckte om banan.
– Om man inte har något trevligt att säga är det bättre att inte säga något alls. 

Kuchar gick ett över par under torsdagen tillsammans med andra stjärnor som Hideki Matsuyama och Sergio Garcia. Spanjoren var däremot lite mer positiv till den nya PGA Tour-banan.
– Banan spelades fint. Den blev lite hårdare men vädret var vackert och det blåste nästan ingenting. Jag vet inte vad som hände men jag kunde inte riktigt få bollarna nära flaggorna i dag.

Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!