The Masters – Preview Day 2

Tournytt

TV: Tiger och Phil gnabbas inför Players Championship

Tiger Woods och Phil Mickelson. Två giganter inom golfen. De båda spelar med varandra under de första två varven av The Players Championship – och det börjar bli grinigt.

Text: Jesper Johansson • 2018-05-09 Uppdaterad 2019-12-12

Under de två första rundorna av Players Championship kommer Rickie Fowler spela tillsammans med Tiger Woods. Men trots att Fowler är en stor stjärna lär det inte vara han som får mest tid i TV-rutan. Den tredje personen i bollen är nämligen: Phil Mickelson.

Rivaliteten mellan Tiger Woods och Phil Mickelson har funnits länge men på senare tid har de blivit mer vänner än värsta fiender.

Rekordstor prissumma i årets Players Championship


Tiger & Phil spelar tillsammans i The Players

Den trevliga stämningen ser dock ut att (skämtsamt) vara borta inför veckans tävling på TPC Sawgrass.

Inför tävlingen höll de båda varsin presskonferens. Phil Mickelson var först ut och han hoppas att de båda kan spela en match med höga ekonomiska insatser – för att göra matchen ännu mer spännande.
– Jag tycker vi ska mötas man-mot-man. Jag vet inte om han är ute efter att tvåla till mig på banan men det kommer bli roligt, sa Phil Mickelson inför rundan.

Tiger Woods fick sedan svara på frågan om han inte vågar möta Phil Mickelson och vad han anser om “Leftys” prat om att han på senare tid varit bättre än 14-faldige majorvinnaren.
Well, först och främst … se den stora bilden. Hur många segrar har vi på touren? Okej…, svarade Tiger Woods.

Var den här fejden slutar återstår att se. Här kan du se deras starttider.

Då startar svenskarna i Players Championship


Text: Jesper Johansson • 2018-05-09
TournyttPhil MickelsonPlayers ChampionshipTiger WoodsTournyttTPC Sawgrass
Scroll to Top