5de412f14b5ff

Tournytt

Kinhult & Wallins vlogg: “Hoppas kunna inspirera unga golftjejer”

Frida Kinhult och Beatrice Wallin tillhör den gyllene generationen. Nu har de startat en vlogg på Youtube.

Text: CM Hellsten • 2018-04-09 Uppdaterad 2019-12-12

Under 2017 lyckades Sveriges flicklandslag vinna i stort sett alla amatörmästerskap som går att vinna och när Europa mötte USA i Junior Solheim Cup bestod halva laget av svenska spelare.
Två av dem: Frida Kinhult och Beatrice Wallin.
Frida Kinhult hann under 2017 även med att gästspela på Ladies European Tour.

Dokument: En gyllene generation

Den här säsongen ska Frida Kinhult och Beatrice Wallin skildra sin tillvaro som lovande golftalanger i en Youtube-kanal som döps efter smeknamnen “Bea och Fridis”.
– Vi fick iden av att börja vlogga eftersom vi båda följer några youtubers och tyckte att det verkade kul. Vi fick också en del inspiration av Madelene Sagström när hon började vlogga för ett tag sedan. Det kommer såklart att vara nytt och spännande att dela med sig av hur vi har det. Men vi hoppas på att kunna inspirera unga golftjejer, säger Frida Kinhult och Beatrice Wallin till svenskgolf.se/wp.

Vad kommer tittarna att få se?
– Tittarna kommer att få chansen att följa med oss på tävlingar samt vanliga träningsdagar på hemmaplan. Vi kommer att visa vilka övningar vi gillar och och som tittarna kan ta efter. Tittarna kommer även få ta del av roliga klipp vid sidan av. 

Vem kommer att filma och vem får mest TV-tid?
– Vi kommer att dela på tiden framför kameran och dessutom kanske några andra från damtruppen kommer medverka i några klipp här och där.

Frida Kinhult och Beatrice Wallins vlogg på Youtube kan du följa här.


Text: CM Hellsten • 2018-04-09
TournyttBeatrice WallinFrida KinhultTournytt
Scroll to Top