World Golf Championships-Bridgestone Invitational – Preview Day 3

Tournytt

Stenson jagar Poulter

Tre slag bakom engelsmannen i Houston

Text: Martin Strömberg • 2018-04-01 Uppdaterad 2019-12-12

 

Houston Open har fått en närmast osannolik utveckling.

Engelsmannen och Ryder Cup-profilen Ian Poulter hade packat resväskan efter 73 slag i torsdags.

Men efter två fantastiska ronder på 64 och 65 leder han tävlingen tillsammans med amerikanen Beau Hossler, och vid en eventuell seger på söndagen blir han klar för Masters nästa vecka.

– Jag tänker inte på det och pratar inte om det. Det finns så många om och men och jag ska bara gå ut och ha kul på banan, sa Poulter efter tredje ronden.

 

Stenson jagar Poulter

 

Då ska man veta att Poulter under förra veckans matchspel fick besked av journalister att han var klar för årets första herrmajor nästa vecka för att senare samma dag få reda på att man räknat fel. Poulter twittrade efteråt om sin stora besvikelse så visst finns Masterstankarna där även om engelsmannen försöker att sänka förväntningarna.

Svenske Henrik Stenson är klar för Masters sedan länge och han är en av dem som jagar Poulter. Stenson är elva under par och tre slag bakom engelsmannen inför avslutningsronden. Stenson har haft ronderna 68-68-69 och spelade bra även under lördagen. Han hade svårt att få puttarna att droppa trots många bra chanser men fick lite retroaktiv utdelning då han rullade i en tiometersbirdie på sista med rejält break i.

 


Text: Martin Strömberg • 2018-04-01
TournyttBeau HosslerHenrik StensonIan PoulterPGA TourTournytt
Scroll to Top