ISPS Handa Australian Women’s Open: Day 1

Tournytt

Hedwall delad trea i Australien

Caroline Hedwall är delad trea i Australien.

Text: Jesper Johansson • 2018-02-15 Uppdaterad 2019-12-12

Den här veckans spelas ISPS Handa Womens Australian Open. I tävlingen deltar spelare från de stora damtourerna och efter torsdagsvarvet är Jin Yong Ko i ensam ledning, sju under par.

Tre slag bakom, på en delad tredjeplats, hittar vi Caroline Hedwall.

Hedwall bättre utan caddie: "Ingen som ifrågasätter"

Svenskan sa inför tävlingen att hon börjar hitta självförtroendet och att  det till stor del handlar om att hon spelar utan caddie. Med fem birdies och en avslutande bogey är hon alltså i toppen på ledartavlan. Efter en efterhängsen handledsskada är Hedwall nu alltså på väg tillbaka.
– Jag börjar äntligen känna att jag får ihop spelet. Och jag känner mig mer och mer självsäker, vilket är riktigt härligt, säger Caroline Hedwall till Ladies European Tour.
– Det är egentligen först nu som jag återfått flexibiliteten i min handled och det har varit ett problem. Det har gjort att min puttning har varit usel de senaste fyra säsongerna. Det mesta handlar dock om självförtroende.

Men vad var det som hände med puttningen då?
– Jag tappade det totalt eftersom jag inte kunde greppa klubban på ett sätt som jag var bekväm med. Men nu börjar det fungera riktigt bra, så det är jag glad för.

Här är toppen av ledartavlan:

Hedwall delad trea i Australien

 Här kan du se alla resultat från Australien.


Text: Jesper Johansson • 2018-02-15
TournyttCaroline HedwallLPGA TourTournytt
Scroll to Top