Tournytt

Björk: ”Det var lite militärgolf”

I Klubbhuset blickar Alexander Björk tillbaka på senaste veckan, förra säsongen och ser fram mot 2018.

Text: CM Hellsten • 2018-01-24 Uppdaterad 2019-12-12

Förra säsongen var Alexander Björks första på European Tour. Han gjorde ett utomordentligt jobb som nykomling och nådde tre topp-10-placeringar.
I Open de France på Ryder Cup-banan Le Golf National i Paris jagade Alexander Björk dessutom segern men slutade trea bakom vinnaren Tommy Fletwood och Peter Uihlein.

TV: Björk – bunkerkungen

Säsongen slutade med att Alexander Björk kvalade in till Race to Dubai-finalen där det blev en delad 17:e plats i DP World Tour Championship på Jumeirah Golf Estates.

Nu är Alexander Björk tillbaka i Förenade Arabemiraten för att spela Dubai Desert Classic på Emirates Golf Club.
Klubbhusets utsände Peter Hedblom tog ett snack med Alexander Björk inför turneringen.