Tiger hoppas kunna spela hela 2018

Tiger Woods blickar fram mot det nya spelåret. Han hoppas kunna genomföra ett fullt spelschema.

Tiger hoppas kunna spela hela 2018
Tiger Woods hoppas kunna genomföra ett fullt spelschema 2018. //Foto: Getty Images

Under 2017 startade Tiger Woods bara tre tävlingar. Efter en missad cut i PGA Tour-tävlingen Farmers Insurance Open 29 januari åkte han från Kalifornien till Förenade Arabemiraten för ett gästspel på European Tour.
Där tvingades han dock bryta Dubai Desert Classic på grund av skada.
Och sedan var Tiger Woods inte tillbaka på tävlingsbanan förrän i slutet av november där det blev en delad niondeplats i Hero World Challenge.

Inför 2018 bestämde sig Tiger Woods för att bryta med tränaren Chris Como.
När Tiger Woods spelar sin första tävling för året är oklart.
15-18 februari kommer han dock att vara på plats på Riviera Country Club i Los Angeles-förorten Pacific Palisades när Genesis Open arrangeras – som värd eller spelare.
– På ett eller annat sätt kommer jag att vara där. Det är en historisk tävling och en bana som har en speciell betydelse för mig. Det var där allting startade 1992 när jag spelade min första PGA Tour-tävling som 16-åring. Min stiftelse driver nu tävlingen och det ska bli fantastiskt att återvända dit, skriver Tiger Woods på sin hemsida.

Tiger Woods skriver också att han tagit upp träningen igen och att han fortsätter att göra framsteg.
– Det vore fantastiskt om jag kunde genomföra ett fullt spelschema 2018. Exakt vad det innebär och vilka tävlingar det blir vet jag inte. Jag ska fortsätta träna upp kroppen och förbättra mitt spel så får vi se. Jag önskar verkligen att jag redan nu kunde säga när och var jag ska spela, det hade varit lättare att planera då, men jag vet helt enkelt inte. 

Tiger vinner minst en tävling 2018!
Ja
57
18
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.