Henrik Stenson skadades när han agerade superhjälte?

Henrik Stenson antydde i en intervju efter Turkish Airlines Open att han skadade sig under en spexig fotografering inför WGC-HSBC Champions – och att hans säsong kan vara över.

Henrik Stenson skadades när han agerade superhjälte?
Henrik Stenson hissades upp inför WGC-HSBC Champions och skadade sig? //Foto: Getty Images

UPPDATERING: Henrik Stenson har förklarat att Superman-svaret var sarkasm och att skadan inte hade något att göra med jippot inför WGC-tävlingen. Det finns också fortfarande en chans att Henrik Stenson spelar tourfinalen i Dubai. Läs mer här.

* * * 

Henrik Stensons fortsatta spel i European Tours Race to Dubai är osäkert på grund av en revbensskada. Och den ser ut att inte ha skett på golfbanan. 

Stenson berättade för Golf Channel efter sitt söndagsvarv i Turkiet att han ska röntga sina revben då han tror att ett ben skadats i kroppen.
– Jag var inte helt hundra förra veckan, men jag antar att resande och hur spelet blev har gjort det värre. Det har inte varit bra och jag har verkligen inte kunnat spela min bästa golf och givit mig själv en ärlig chans, sa Stenson.

När Henrik Stenson fick frågan vad som gjorde att han skadades var han otydlig i svaret.
– Jag är inte Superman även om vissa personer trodde att jag var Superman.

Det är oklart vad Henrik Stenson syftar på men det mesta pekar på ett event svensken deltog i inför WGC-HSBC Champions i Shanghai. Han hissades då upp med Dustin Johnson och Haotong Li för att posera som superhjältar.

Krya på dig, Henrik Stenson!
Ja
429
10
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!