2016 Ryder Cup – Morning Foursome Matches

Tournytt

Då slår Stenson ut i Turkiet

Henrik Stenson är på plats i Antalya i Turkiet för att delta i veckans Turkish Airlines Open. Svensken spelar tillsammans med Justin Rose och Tommy Fleetwood.

Text: Jesper Johansson • 2017-10-31 Uppdaterad 2019-12-12

European Tour-säsongen är snart över. Men innan en vinnare korats i årets säsongslånga Race to Dubai-tävling ska ytterligare tre tävlingar spelas.
Nästa vecka ska Alex Norén försvara sin titel i Sydafrika och veckan därpå är det dags för tourfinalen i Dubai. Men nu på torsdag är det Turkish Airlines Open som startar.

Regerande mästare är Thorbjörn Olesen. Dansken spelar tillsammans med glödhete Tyrrell Hatton och Bernd Wiesberger – som slutade nia i WGC-HSBC Championship.

Två spelare som gjorde ännu bättre ifrån sig i Shanghai spelar med varandra. Justin Rose vann “Asiens major” efter att ha hämtat in åtta (!) slag under söndagen. Han spelar tillsammans med Henrik Stenson som slutade tvåa i tävlingen.
De båda stjärnorna spelar tillsammans med Tommy Fleetwood som leder Race to Dubai med 850 000 poäng ned till tvåan Sergio Garcia.

Stenson: "Jag fick många positiva svar"

Henrik Stenson, Justin Rose och Tommy Fleetwood slår ut 10.05 (svensk tid) under torsdagen. Fredagens starttider är ännu inte offentliga.

Alex Norén vilar i veckan för att sedan spela tre veckor på raken. Först ska han försöka försvara sin titel i Nedbank Golf Challenge i Sydafrika. Sedan spelas DP World Tour Championship i Dubai och därefter tar sig Norén till Bahamas för att delta i Hero World Challenge – där Tiger Woods gör sin comeback.

Gary Players hyllning till Alex Norén

Men det är inte bara en svensk som startar i veckans Turkish Airlines Open. Rookien Alexander Björk har kvalat in till veckans Rolex Series-tävling och han spelar tillsammans med Andrew Dodt och Pablo Larrazábal under torsdagen och fredagen.

Alexander Björk, Andrew Dodt och Pablo Larrazábal slår ut 09.40 (svensk tid) på torsdagen.

Samtliga starttider för torsdagen hittar du här.


Text: Jesper Johansson • 2017-10-31
TournyttAlexander BjörkEuropean TourHenrik StensonJustin RoseTommy FleetwoodTournytt
Scroll to Top