Thomas firande: Sovmorgon och inte göra någonting

Ingen rast, ingen ro. Justin Thomas vann i helgen FedExCup, men det innebär inte att det finns tid att fira eller ta det lugnt.

Thomas firande: Sovmorgon och inte göra någonting
Justin Thomas har inte firat varken majorsegern eller FedExCup-segern. //Foto: Getty Images

Justin Thomas berättade två veckor efter sin PGA Championship-vinst att han inte hade firat segern. Samtidigt sa han att det hjälpt honom att fortsätta spela fin golf. Nu ser han ut att hoppas på något liknande.

Efter segern av FedExCup och 10 miljoner dollar kan man tänka sig att en festkväll vore på sin plats. Men inte för Justin Thomas. Amerikanen siktar istället på veckans Presidents Cup på Liberty National utanför New York.

På måndagen tog han det lugnt istället:
– Jag kommer antagligen spendera en del pengar på kläder jag inte behöver och bara ta det lugnt, sa Thomas under söndagskvällen och skrattade.

Efter Presidents Cup planerar dock Justin Thomas att ta lite semester. Amerikanen som spelade 25 tävlingar under föregående säsong kommer att vara tillbaka på banan först under CIMB Classic i början av oktober, där han försvarar sin titel.
– På måndag ska jag inte göra någonting. Jag kanske tränar, men jag är väldigt trött. Helt utmattad. Så jag ser fram emot att ta en sovmorgon, även fast jag oftast inte kan sova speciellt länge ändå.

Hade du hittat en lucka för ett glas vin eller två?
Ja
35
6
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!