Aberdeen Asset Management Ladies Scottish Open – Day Three

Tournytt

Karrie Webb delar ledningen i regnigt Skottland

Under årets upplaga av Ladies Scottish Open visar de brittiska öarna upp sig från sin råaste sida. Vädret har varit minst sagt ostadigt och spelarna har fått tampas med både vind och regn. Lördagen var inget undantag. Spelarna tvingades hantera starka vindar, regnskurar och kalla temeraturer. En av de som lyckades bäst med den uppgiften var Karrie

Text: Erik Hallberg • 2017-07-29 Uppdaterad 2019-12-12

Under årets upplaga av Ladies Scottish Open visar de brittiska öarna upp sig från sin råaste sida. Vädret har varit minst sagt ostadigt och spelarna har fått tampas med både vind och regn.

Lördagen var inget undantag. Spelarna tvingades hantera starka vindar, regnskurar och kalla temeraturer. En av de som lyckades bäst med den uppgiften var Karrie Webb från Nya Zeeland. Den minst sagt rutinerade stjärnan gjorde två bogeys och fyra birdies vilket räckte till en 70-runda, två slag under par.

– De sista ni hålen var verkligen en kamp när det väl började regna. Jag försökte bara hänga med i toppen under de sista hålen. Jag fick faktiskt en del bra avbrott av regnet, dessutom gjorde jag några bra “up and downs”, säger Webb till lpga.com.

Webb delar ledningen med sydkoreanskan Sei Young Kim som under lördagen gick runt på 69 slag, tre under par.

Bästa svenska inför söndagen är Jessica Karlsson på en delad sjuttondeplats.

Lisa Boqvist hade en riktigt tuff dag och landade till slut på 75 slag, tre över par. Det räcker för närvarande till en delad tjugondeplats.

 

Så här ser toppen av leaderboarden ut inför söndagens spel:

Karrie Webb delar ledningen i regnigt Skottland

Text: Erik Hallberg • 2017-07-29
TournyttKarrie WebbLPGA TourTournytt
Scroll to Top