5de43c4e12e8c

Tournytt

Tiger: ”Jag får professionell hjälp”

Tiger Woods har gjort ett uttalande om sin nuvarande situation.

Text: CM Hellsten • 2017-06-20 Uppdaterad 2017-06-20

Det var i slutet av maj som Tiger Woods stoppades av polis på en väg i Jupiter, Florida. Han greps klockan 03.00 och släpptes sedan under förmiddagen.
Senare kom Tiger Woods med ett uttalande där han förklarade att alkohol i-n-t-e var inblandat.
“Jag inser allvaret av vad jag gjort och tar hela ansvaret för mina handlingar. Jag vill att allmänheten ska veta att alkohol i-n-t-e var inblandat. Det som hände var en oväntad reaktion på mina receptbelagda läkemedel. Jag insåg inte att blandningen av medicinen skulle påverka mig så kraftigt. Från djupet av mitt hjärta vill jag be om ursäkt till min familj, mina vänner och mina fans. Jag förväntar mig också mer från mig själv. Jag ska göra allt som står i min makt för att se till att detta aldrig händer igen. Jag samarbetar fullt ut med polisen och vill också passa på att personligen tacka representanterna för Jupiters polisavdelning och Palm Beach County Sheriff-kontor för deras professionalism.”

Den 18-faldige majorvinnaren Jack Nicklaus sa så här på en presskonferens inför the Memorial:
– Jag är en vän till Tiger. Jag tycker synd om honom. Han har problem . . . han behöver support från många människor. Jag kommer vara en av dem.

Nicklaus om Tiger: ”Han behöver vår hjälp”

Tyske majorvinnaren Martin Kaymer var en av kollegorna på touren som visade sitt stöd till Tiger Woods genom att spela in en uppmärksammad film.

TV: Martin Kaymer om Tiger Woods: ”Försök hjälpa”

Sedan incidenten har det varit tyst kring Tiger Woods men på måndagen gjorde han ett uttalande på Twitter.
Där skriver han:
“För närvarande får jag professionell hjälp med att hantera mina mediciner och de sätt jag behandlar mina ryggsmärtor och sömnsvårigheter. Jag vill tacka alla för det fantastiska stöd som jag fått och den förståelse som fansen och spelarna på touren visar.”



Text: CM Hellsten • 2017-06-20
TournyttTiger WoodsTournytt
Scroll to Top