FedEx St. Jude Classic – Round One

Tournytt

Mickelson k-a-n hinna spela US Open

Det finns fortfarande en chans att vi får se Phil Mickelson spela US Open på Erin Hills nästa vecka.

Text: Jesper Johansson • 2017-06-09 Uppdaterad 2017-06-09

USGA har offentliggjort starttiderna för kommande veckas US Open på Erin Hills.

Som vanligt kommer US Open spelas på en svår bana, och en film av PGA Tour-proffset Wesley Bryan visar hur viktigt det är att hålla sig på fairway.
Hans kollega, Adam Scott, har vädjat till USGA att inte göra banan för svår. Hur det blir får vi se först torsdag 15 juni.

 

US Open-banan kunde bli hur lång?!

Då får vi också veta om Phil Mickelson kommer till start eller inte. Amerikanen som vunnit alla majors utom just US Open har tidigare sagt att han inte ska delta i årets batalj i Wisconsin, då hans dotter tar examen under torsdagen.

Det här har gjort att en supporter skapat en namninsamling, där han ber skolan att flytta fram examensdagen till onsdag. Så kommer det inte att bli. Men Mickelson kan fortfarande spela tävlingen.

 

David Lingmerth klar för US Open

För en av de senare starttiderna på torsdagen är reserverad för den femfaldige majorvinnaren. Än så länge har han inte dragit sig ur tävlingen, då han med sitt privatplan sanbbt kan ta sig till spelplatsen under torsdagen. Och med ett regnuppehåll eller något annat som gör att spelet flyttas fram, kan han hinna till start.


Text: Jesper Johansson • 2017-06-09
TournyttPhil MickelsonTournyttUS Open
Scroll to Top