THE PLAYERS Championship – Preview Day 2

Tournytt

Rory McIlroy har gjort sitt val – här är världstvåans nya klubbor

Rory McIlroy har under de senaste veckorna testat flera olika klubbtillverkare. Nu har nordirländaren gjort sitt val.

Text: Erik Hallberg • 2017-05-10 Uppdaterad 2017-05-10

Ända sedan Nike meddelade att de slutar tillverka golfutrustning är det många spelare som bytt utrsutning och sponsorer.
Rory McIlroy har valt att inte skriva något kontrakt med någon annan tillverkare, utan istället gett sig möjligheten att använda sig av utrustning från flera tillverkare – för att anpassa det efter sitt eget spel.

Efter årets upplaga av The Masters har Rory McIlroy testat många olika tillverkares utrustning. Det hela har nu resulterat i ett långtidskontrakt med Taylor Made.

Rykten om att McIlroy skulle välja just Taylor Made har florerat den senaste veckan sedan han publicerat en film på Twitter där han svingar en Taylor Made M2-driver tillsammans med texten “redo för veckans tävling”.

I och med det nya avtalet ingår både nya klubbor, ny boll och en ny bag. Trots “övergången” till Taylor Made kommer McIlroy fortsätta spela i Nike-kläder då det nya avtalet bara gäller utrustning.

– Det är väldigt sällsynt att du blir riktigt upphetsad när det kommer till din utrustning. Men det känns som att det här är ett nytt kapitel i mitt liv med massa saker som händer, men jag känner verkligen med den nya utrustningen. Förhoppningsvis hjälper den mig att ta mig till nästa nivå, säger McIlroy till golfchannel.com.

Se när McIlroy byter klubbor här:

Time to show the world what you’re really made of. — Welcome to the family, Rory. #TeamTaylorMade

Ett inlägg delat av TaylorMade Golf (@taylormadegolf)


Text: Erik Hallberg • 2017-05-10
TournyttRory McIlroyTaylorMadeUtrustning
Scroll to Top