Volunteers of America North Texas Shootout – Round Two

Tournytt

Japanska leder i Texas

Nordqvist enda svenska i helgen

Text: Martin Strömberg • 2017-04-29 Uppdaterad 2017-04-29

Japanskan Haru Nomura leder Volunteers of America Texas Shootout efter två ronder och har chansen att ta sin tredje seger på två år.

Nomura gick andra ronden på 65 slag och leder med ett slag före thailändskan Ariya Jutanugarn och med två före norskan Suzann Pettersen.

– Jag kände mig lugn hela dagen. Trots att det blåste ganska mycket lyckades jag hålla i spelet och puttade också bra, sa Nomura efter ronden.

Också Inbee Park, som vunnit tävlingen två gånger, har satt sig själv i en fin position inför helgen på en delad fjärdeplats.

– Jag tycker om den här banan. Det finns ett par tuffa hål från tee men om jag bara kan få i lite mer på greenerna så hoppas jag kunna vara med i toppen, sa Park.

För svensk del får vi hoppas på Anna Nordqvist (+3) i helgen. Hon var enda svenska som klarade kvalgränsen som gick just på tre över.

Madelene Sagström missade med ett slag medan Pernilla Lindberg missade med två slag. Dani Holmqvist hamnade längre ner på sina elva över par.

Japanska leder i Texas

Text: Martin Strömberg • 2017-04-29
TournyttAnna NordqvistAriya JutanugarnDani HolmqvistHarukyo NomuraInbee ParkLPGA TourMadelene SagströmPernilla LindbergSuzann PettersenTournytt
Scroll to Top