The Masters – Preview Day 3

Tournytt

Världens bästa påsklov för en golfare!

Vad gjorde du på lovet? Jobbade på Augusta National under The Masters…

Text: CM Hellsten • 2017-03-30 Uppdaterad 2017-03-30

Sedan 1970-talet har skolorna i Augustaområdet förlagt påsklovet i anslutning till The Masters. Dels för att ge familjerna möjligheten att hyra ut sina hus till publiken som kommer utifrån, dels för att eleverna ska kunna arbeta under turneringen.
Golf.com skriver att skolorna tidigare stängde måndag-fredag majorveckan men numera är det ledigt måndag-måndag.
– Alla behöver en dag att vila upp sig på efter turneringen, säger John Loebl, golfcoach på Richmond Academy i Augusta, till Golf.com.

Så mycket kostar en Masters-biljett

LaSherrica Christian studerar vid Augusta University. Under fjolårets upplaga av The Masters passade hon på att jobba i souvenirtältet på Augusta National.
– Jag tjänade 9 dollar (80 kronor) i timmen för de första 40 timmarna och 13 dollar/timme (115 kronor) efter det. Förra året jobbade jag åtta dagar och tjänade 1 001 dollar (8 800 kronor), säger LaSherrica till Golf.com.

I väntan på The Masters – njut av dessa höjdpunkter!

Matteläraren Jamie Baxley jobbar vid serveringskiosken i närheten av Amen Corner. Pengarna som hon tjänar under The Masters går till den årliga semesterresan.
– Jag jobbar tillsammans med flera av mina elever och det är upplysande att se dem i en annan egenskap, säger Jamie Baxley till Golf.com.


Text: CM Hellsten • 2017-03-30
TournyttAugusta NationalTournyttUS Masters
Scroll to Top