Omega Dubai Desert Classic – Day One

Tournytt

Tourkollegan om Tiger: ”Han kan inte vinna över någon”

Är Tiger Woods karriär över? Tourkollegan Pat Perez tror så.

Text: Jesper Johansson • 2017-02-24 Uppdaterad 2017-02-24

Pat Perez, en av PGA Tours färgstarkaste karaktärer, är inte rädd för att trampa någon på tårna. Inte ens en 14-faldig majorvinnare som vunnit 79 gånger på PGA Tour kommer undan.

 

Här är Tiger Woods alla segrar på PGA Tour

Perez intervjuades i SiriusXM PGA Tour Radio när Tiger Woods kom på tal. Till en början hyllade han 14-faldige majorvinnaren och sa att han är den som gjort golfen till vad sporten är i dag. Sedan pratade Perez om Tiger Woods framtid, och varför han fortfarande spelar golf:
– Han vet att han inte kan vinna över någon. Han har sitt nystartade företag så han måste hålla sig relevant för att få fart på det. Så han kommer att vara med på några event, han kommer att försöka spela… Han kommer visa sin nya bag, han kommer att visa sin nya TaylorMade-driver, han kommer vara med på TV. Han har sina Nike-kläder, han måste hålla det relevant.

– Men faktum är att han vet att han inte kan vinna över någon. Han sköt en 77:a (i Dubai reds. anm.) Han kan ju inte skjuta en 77:a. Vad gör han sedan dagen efter? “Aj, jag har ont i ryggen”. Han vet att han inte kan vinna över någon.

Efter den sågningen var Pat Perez inte klar. Amerikanen tror att Tiger Woods spelat klart för säsongen och att det hänger på US Masters. Deltar han inte i den tävlingen är han klar för året.
– Personligen tror jag inte att vi kommer se honom spela mer i år. Han kan inte ens ställa upp på en intervju.

Tiger Woods skulle förra helgen spela Genesis Open men drog sig ur den tävlingen och veckans Honda Classic. Under söndagen ställde han in sin medverkan under prisutdelningen på grund av sin ryggskada.

Tiger Woods har inte meddelat när han planerar att göra ytterligare en comeback. US Masters spelas 6-9 april.


Text: Jesper Johansson • 2017-02-24
TournyttPat PerezPGA TourTiger WoodsTournyttUS Masters
Scroll to Top