Den 14 meter långa speciallångtradaren innehåller både verkstad och butik.

Spela

Cobra rullar ut på turné

Inför 2013 lanserar Cobra ett nytt demodagskoncept. Under april och maj kommer en specialbyggd långtradare att besöka olika klubbar och butiker runtom i Sverige på en custom fitting truck tour. – Vi försöker bjussa konsumenterna på nästa nivå av demo- och fittingdagar, säger Henrik Pantzar på Cobra.

Text: Oskar Åsgård • 2013-04-17 Uppdaterad 2013-04-17

Film

Klicka på länkarna för att se filmerna och läsa Svensk Golfs test av Cobras nya driver och järn för säsongen 2013.

DRIVER
Cobra AMP Cell

JÄRN
Superspelförbättrande: Cobra Baffler

Spelförbättrande: Cobra AMP Cell

Toppjärn: Cobra AMP Cell Pro

Så bokar du

För att vara säker på att få tid för en custom fitting, ring till klubben/butiken där Cobra-trucken befinner sig den dag du vill titta förbi och boka en tid.

Schemat för Cobra Custom Fitting Truck Tour hittar du längst ner i artikeln.

På torsdag färdigställs Cobras specialbyggda Mercedes-långtradare, utsmyckad med affischnamnen Rickie Fowler och Ian Poulter samt svenskarna Jonas Blixt och Jesper Parnevik på sidorna. Och från och med söndag inleds sedan Cobra Custom Fitting Truck Tour 2013, när långtradaren parkerar på Alecs Golf i Tyresö, utanför Stockholm.

Där kommer besökarna att mötas av en 30 kvadratmeter stor butik samt en verkstad, fullmatad med säsongens nya prylar från Cobra Puma Golf.

– Vad vi försöker göra är att utveckla hela custom fitting-biten, vilket passar bättre än någonsin för oss att göra i år eftersom vi har mycket valmöjligheter, med färger, loft och så vidare i vårt utbud i år. Det handlar helt enkelt om att ta tillverkningen ännu närmare konsumenten och vi försöker bjussa konsumenterna på nästa nivå av demo- och fittingdagar, säger Henrik Pantzar på Cobra Puma Golf.

Från den 21 april till och med den 26 maj kommer den mobila Cobra-butiken att rulla runt på Sveriges vägar och besöka ett stort gäng klubbar och butiker. Kunderna har möjlighet att klämma, känna och prova ut ny utrustning och få den byggd på plats.

Både drop-in och bokning funkar, men för att säkerställa tid för en custom fitting rekommenderas folk att boka tid hos respektive klubb/butik i förväg.

– Vi uppmanar gärna att man ringer och förbokar tid för fitting, men vi kommer att ha gott om personal tillgänglig så tanken är att kunna ta hand om så många som möjligt, säger Pantzar.

Förutom butik och verkstad bjuds även på lite loungefeeling för de som vill hänga och snacka utrustning eller bara golf i allmänhet.

– Under trevliga former ska kunder få träffa vår personal, prova ut den senaste utrustningen och det kommer att vara lite musik, man kan ta något att dricka och slå sig ner och snacka med killarna som bygger klubbor.

Nedan är schemat för Cobra Custom Fitting Truck Tour.

Bild 1123437


Text: Oskar Åsgård • 2013-04-17
SpelaUtrustning
Scroll to Top