Så klär sig stjärnorna

På torsdag inleds The Masters. Redan nu kan vi berätta hur Rickie Fowler, Rory McIlroy och Tiger Woods kommer att klä sig under tävlingen. Kolla in deras Masterskostymer här.

Startfältet är spikat, starttiderna snart lottade och kläderna valda.

Sist in i årets startfält på Augusta National var skotten Martin Laird, som vann Valero Texas Open. Vad han skulle ha på sig, ifall han fixade en Masters-biljett var dock redan bestämt. Samtliga Adidas-spelare kommer nämligen ha likadana kläder på sig under de fyra tävlingsdagarna och hur dessa ser ut kan ni se ovan. Det lär bli en spännande syn om två Adidas-spelare lottas i samma boll under tävlingen.

I övrigt kan vi också, föga förvånande, konstatera att Tiger Woods sportar en röd tröja och Rickie Fowler en helorange outfit under finalvarvet. Förutsatt att de tar sig dit förstås, men det tror vi väl att de löser. För världstvåan Rory McIlroy blir det istället röd tröja på lördagen och vita byxor på söndagen, vilket han haft både när han vann US Open 2011 och PGA Championship 2012.

Färggladast av Nike-spelarna i årets upplaga ser danske Thorbjörn Olesen ut att bli. Om Masters-debutanten lyckas ordna fyra dagars spel kommer han att bjuda publiken på både gula, blå, röda och gröna klädkreationer.

För Carl Pettersson - en av de fyra svenskarna i årets upplaga av The Masters - blir det en blandning av både randigt och rutigt på över- och underkropp tillsammans med vita och svarta skärmar.

På torsdag är det dags och sändningarna följer ni i SVT. Har ni bestämt vilka kläder som ska mönstras i tevesoffan?

 

  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!