I utbudet av nya avståndsmätare 2013 hittar du allt från GPS-klockor till laserkikare. Vilken är din favorit?

Spela

Fem nya avståndsmätare

Är 2013 säsongen då du ska lära dig exakt hur långt din järnsjua faktiskt flyger? Då kanske det är dags att köpa en avståndsmätare. Här hittar du fem nyheter.

Text: Oskar Åsgård • 2013-03-26 Uppdaterad 2013-03-26

Nya superlätta avståndsmätare

Via länkarna nedan kan du läsa om två andra nya avståndsmätare som enkelt får plats i fickan eller fästs på keps, skärp eller bag.

I’m Caddie

Voice Caddie

 

BUSHNELL TOUR V3
Pris: 3 500 kronor.

TOUR V3-KIKAREN HAR BEGÅVATS med en ny ergonomisk design och kan mäta avstånd mellan 5 och 910 meter med en felmarginal på 1 meter. Bushnells JOLT-teknologi gör att kikaren vibrerar för att tala om att laserstrålen har träff at flaggan som du siktar mot, vilket försäkrar dig att du inte träff at exempelvis ett träd bakom green.

 

GARMIN APPROACH S2
Pris: 2 395 kronor.

NYA APPROACH S2 är en GPS-klocka som inte tynger din handled med mer än 52 gram. I klockan finns mer än 30 000 banor över hela världen förprogrammerade. Mått får du till framkant, mitten och bakkant av green, samt till särskilda inspelspunkter och doglegs. Finns i färgerna vit, svart och lila.

  

LEUPOLD GX-1i
Pris: 3 495 kronor.

GX-1I ÄR LEUPOLDS SENASTE laserkikare i GX-serien och även den billigaste. Kikaren kan mäta avstånd upp till 732 meter och tack vare PinHunter-teknologin blir det lättare att träffa flaggorna. Med hjälp av skanningsfunktionen kan du sikta kikaren mot olika mål och få löpande avståndsmått.

 

NIKON COOLSHOT
Pris: 2 695 kronor.

NYA COOLSHOT FRÅN NIKON är en kompakt och lätt laserkikare med en ergonomisk design för att ligga bra i handen. Kikaren klarar avstånd mellan 10 och 550 meter och avstånden visas på halvmetern när i displayen. Nikons FTPM-teknologi gör det lättare att träffa flaggan.

 

SKYCADDIE AIRE
Pris: 1 495 kronor.

SKYCADDIE AIRE är en ny GPS-enhet som väger knappt 70 gram. Tack vare konstruktionen kan du bära den på bältet eller fästa den på bagen eller vagnen. På skärmen ser du måtten till framkant, mitten och bakkant av green. En inbyggd odometer gör att du kan se hur långt du har gått och Aire talar även om hur många kalorier du bränt.

MODE: Fem värmande vårtröjor
BAGKOLL: I Anna Nordqvists bag

Text: Oskar Åsgård • 2013-03-26
SpelaUtrustning
Scroll to Top