Sports Backup utökar sitt team

Sports Backup anställer Andreas Nilsson och Jesper Magnusson från 1 januari 2013. Nilsson ansvarar för Powakaddy medan Magnusson är ansvarig för Bridgestone Golf.

Distributören Sports Backup AB, som tillkom när danska Lars Kjær & Co A/S och Pro Backup AB slogs samman hösten 2012, har från 1 januari 2013 anställt två nya medarbetare. Dels Andreas Nilsson, med mångårig erfarenhet av elvagnar, som kommer att ansvara för Powakaddy samt Jesper Magnusson, som kommer att vara huvudansvarig för Bridgestone, ett varumärke han jobbat med i fyra år.

– Bridgestone Golf förväntas att ha en enorm tillväxtpotential i Sverige och är en av de viktigaste nya produkterna i Sports Backups utbud 2013. Och för att säkra den bästa möjliga kundservicen och förstärka hela det svenska teamets kunskap kring elvagnar har vårt önskemål varit att anställa en Product Manager för Powakaddy i Sverige, säger Flemming Stein, vd för Sports Backup.

Sports Backup nya huvudkontor är beläget i Falsterbo i Skåne, medan Jesper Magnusson jobbar från ett filialkontor i Stockholm.

  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!