Nu har TaylorMade öppnat ett eget fitting center ute på Bro Hof, företagets andra i landet. Foto: Bro Hof

Spela

Bro Hof öppnar fitting center

Nu har Sveriges bästa bana också fått en svingstudio som matchar. TaylorMade har öppnat en custom-fitting-studio på Bro Hof och Marlene Hedblom är lyrisk.�� Det blir jättebra för mig och konsumenterna kan göra ett säkrare köp, säger Hedblom.

Text: Martin Strömberg • 2012-05-29 Uppdaterad 2012-05-29

För någon vecka sedan öppnade studion på Bro Hof och både klubben och TaylorMade är nöjda och glada.

– Det är stort fokus på Custom-fitting just nu och det är naturligtvis en underbar upplevelse för konsumenterna att kunna få direkt feedback via en studio, säger Johan Lundkvist på TaylorMade.

Studion ligger längs ner på Bro Hofs långa range och Marlene Hedblom kommer att vara ansvarig instruktör. Men hon räknar med en viss startsträcka.

– Det kommer säkert att ta ett litet tag innan allt fungerar perfekt och jag måste ju också lära mig en del innan jag blir grym men i slutändan kommer det att bli ett jättelyft, tror hon.

Vad betyder det att ni fått en ny studio?
– Det är ju ett fantastiskt redskap för mig och för kunderna är det ju en möjlighet att få utrustning som är specialgjord för dem. Det är ju egentligen helt värdelöst att köpa klubbor utan att kunna testa dem ordentligt.

Sedan tidigare har TaylorMade ett Performance lab på PGA National i Bara och en liknande studio som den på Bro Hof på Jönköpings GK i Kettilstorp.

Flera andra leverantörer har också sina egna custom fitting center runt om i landet. Bland annat har Callaway sitt center på World of Golf i Göteborg, och Titleist på Frösåker utanför Västerås.


Text: Martin Strömberg • 2012-05-29
SpelaUtrustning
Scroll to Top