Veckans golfbana – Knistad

På Knistad Herrgård har du allt samlat på ett ställe, de optimala förutsättningarna för en njutningsfull golfvistelse.

Veckans golfbana – Knistad

Antal hål: 18
Telefon: 0500-49 90 00
Hemsida: www.knistad.se
E-post: info@knistad.se
Adress: Knistad Herrgård, 541 92 Skövde

Boka tid här!

Mitt i den vackra naturen strax utanför Skövde ligger Knistad Herrgård. En anläggning under stark tillväxt. Herrgården liggen inbäddad i den varierade 18-hålsbanan med första tee precis runt hörnet och med hål 18 intill terrassen. Ni upplever golfbana bäst genom golfpaket med boende i de fyrstjärniga hotellrummen med utsikt över banan och fantastiska middagar i restaurangen.

Vad är det bästa med er bana? 
– Den har en nyansrik layout som passar alla, oavsett vilken typ av golfare man är. Men överlägset allt är närheten till herrgården, hotellrummen och restaurangen. Ingen tid spills på transport.

Vilket är banans signaturhål? 
– Hål 3 som ligger vid den vackra dammen och med inspel mot herrgården är väldigt trevlig. Vackert beläget och en spännande layout i lätt motlut. En rolig kuriosa är att hål 3 även är Steffo Törnqvists favorithål! 

Vad kostar en hink bollar samt Greenfee? 
– En hink kostar 25 kronor, och Greenfee kostar från 495 kronor beroende på när du vill spela. Men vår huvudprodukt är golfpaket, från 1495 kr per person/natt.

Kan jag övernatta på golfklubben? 
– Ja, det bör du absolut göra! Hotellrummen ligger mitt i banan. Hela anläggningen som delvis ägs av Steffo Törnquist är en A1 vilket innebär att allt är samma företag. Samarbetet mellan golfbana, hotell och restaurang fungerar perfekt. Vår inriktning är njutningsfulla upplevelser.

Om jag ska äta något efter ronden – vad rekommenderar ni? 
– Då rekommenderar vi Herrgårdens vällagade trerätters middag som dessutom ingår i golfpaketen! Herrgårdens restaurang serverar även frukost och lunch och mellan öppettiderna finns baren öppen med någon enkel rätt så som hamburgare. I vår vinkällare Bacchus gourmet kan man boka till för en riktigt exklusiv 5 eller 7 rätters middag för den som önskar extra guldkant på sin vistelse.


Se mer om Knistad i den här filmen! 


Läs mer om Knistad här! 

Livequiz

För att avslöja att det var just Åda Golf & Country Club som var veckans golfbana gjorde vi ett livequiz på Svensk Golfs Facebooksida. Såhär såg det ut!