Här är drömjobbet för dig som älskar golf

Med tolv fysiska butiker över hela Sverige krävs både manskap och kvalificerad expertis, något som ryms inom väggarna hos Dormy.
Nu har du chansen att bli en del av utrustningsgiganten.

Här är drömjobbet för dig som älskar golf
På Dormys butik i Barkarby kan du till exempel arbeta med custom fitting. Foto: Dormy

Som absolut golfnörd är det svårt att hitta en bättre tillvaro än att få tillbringa sina arbetsdagar omgiven av golfprylar och andra golfentusiaster. Och varför inte ta chansen? Dormy söker nu personal på heltid men också säsongs- eller deltidstjänster. 

Det är en trevlig arbetsplats som du har chans att komma till, något som Jonas Pettersson, butikssäljare på Dormy i Barkarby, kan intyga.
– Det bästa med mitt jobb är att jag får navigera mig igenom tankar och idéer som våra kunder har och utifrån det hjälpa till att hitta den produkt som lyfter deras golfspel. Att dessutom få dela det med kollegor som brinner för samma sak som jag gör varje dag rolig.

Läs mer och ansök till Dormy

Dormy har totalt tolv fysiska butiker över hela landet. Foto: Dormy

I Dormys butiker kan du jobba med allt ifrån lager till kassa eller på en produktavdelning. Arbetsdagarna varierar utifrån tjänst, dag i veckan eller om det är säsong.
– Varje dag hjälps vi åt med att fylla på butiken så den är i toppskick när vi slår upp portarna. Vårt varuhus är ett av det största och hos oss har vi märkt att det fungerar bäst att dela upp personalen utifrån respektive ansvarsområden. Så under dagarna är man på sin avdelning, men vi hjälps självklart åt där det behövs.

I varuhuset i Barkarby arbetar även Fredrik Bredin i rollen som varuhuschef. Han har en bakgrund från en liknande roll men inom byggbranschen. Bytet till Domy är inget han ångrar. 
– Kombinationen av att få hjälpa kunder till en bättre golfupplevelse tillsammans med mina härliga medarbetare är väldigt roligt. Som varuhuschef får jag dessutom ta mig an allt möjligt, från stort till smått, som att arrangera genomgångar av produkter tillsammans med våra leverantörer eller leda interna utbildningar.

Här kan du läsa mer om våra medarbetare

 

"Vi är ett positivt gäng av golfnördar som har roligt tillsammans"

 

 

Ett utvecklande arbete 

Fredrik Bredin och Jonas Pettersson har arbetat på Dormy i tre respektive fem år. För Jonas var det en ren slump att han fick in en fot hos golfjätten. 
– Jag var i en butik för att kolla efter en ny klubba och såg då att Dormy skulle öppna i min hemort Jönköping. Jag tror faktiskt det var sista ansökningsdagen för den tjänsten. 
Det är väl den enda gången jag varit glad att drivern gått så dåligt för annars hade jag inte varit där jag är idag.

Fem år senare är Jonas Pettersson fortfarande kvar, och han är inte ensam om att ha varit en del av Dormy under mer än ett halvt decennium. Den goda stämningen, men också potential att kunna utvecklas i sin roll, gör att många anställda väljer att stanna länge. 
– Det finns massor att lära sig här, både av kollegor internt men också av våra leverantörer. Vi håller ständigt personalen uppdaterad. För den som är säsongsanställd finns chansen att få övergå till en fast anställning om möjligheterna öppnar upp sig. Vi har även kollegor som går vidare inom Dormy och antar nya utmaningar, till exempel på vårt huvudkontor i Örebro, berättar Fredrik Bredin.

Läs mer och ansök till Dormy

 

Det är inte ovanligt att kunder vill ha tips kring vilken klubba de ska välja. Foto: Dormy

För att blir en del av Dormy är ett golfintresse en klar fördel, likaså om du har tidigare erfarenhet av försäljning. Men framför allt letar man efter personer med rätt attityd och ett brinnande engagemang för kundbemötande. 
Du bör också ha ett bra svar på frågan "vilken klubba passar mig bäst?", som är den mest vanligt förekommande i butikerna. 

Just nu söker Dormy flera olika typer av tjänster.
– Vi söker personal till alla våra varuhus runt om i Sverige. Det är mest fokus på säsongsanställningar som löper från mars till slutet av augusti. Hos oss i Barkarby kommer vi bemanna upp alla våra olika avdelningar, från kassa till hårdvaruavdelningen, säger Fredrik Bredin. Hela Dormy andas golf och det känns i väggarna. Är du en positiv, golfande prick så kommer du passa som handen i handsken.