Så får du spela obegränsat – på 21 banor i Stockholm

Har du tröttnat på att spela samma hemmabana år ut och år in? Eller tycker du att avgiften blivit för hög i relation till vad du får? Då är GolfStar lösningen! Ett medlemskap ger dig spel på hela 21 banor i Stockholm.

Så får du spela obegränsat – på 21 banor i Stockholm
Foto: GolfStar

21 olika banor på 14 anläggningar – i ett och samma medlemskap. Låter det för bra för att vara sant? Inte längre! GolfStar låter dig bestämma var, när och hur mycket du vill spela. Det bästa är att du bara betalar för dina val. Du blir dessutom medlem i en av de 11 associerade golfklubbarna och kan delta i klubbverksamheten där, precis som vanligt. 

– Du får ett medlemskap, men 21 olika utmaningar. Det ska bli kul att se hur många av våra medlemmar som lyckas spela alla 21 banor under säsongen, säger Johan Salzmann, marknadschef på GolfStar.

Läs mer om GolfStars medlemsformer

Större utbud och mer valfrihet än någonsin förut

Att spela samma bana varv efter varv kan med tiden bli långtråkigt. Genom GolfStar är det slut med dyra medlemskap som bara ger tillgång till en och samma hemmabana. För samma pris som många andra betalar för att bara spela på en bana, får du tillgång till mycket mer. GolfStar har dessutom flera året runt öppna banor.  

– Vi ger Stockholms golfare möjlighet att välja friare än någonsin förut. Du kan från i år boka dina starttider 30 dagar i förväg. Med 21 banor kan vi garantera starttider till alla våra medlemmar. Du kommer alltid ut någonstans, säger Johan Salzmann.  

Åtta typer av medlemskap

För att du ska kunna vara så flexibel som möjligt har GolfStar dessutom åtta olika typer av medlemskap att välja bland. I medlemsformen PLAY ALL får du till exempel spela obegränsat på alla 21 banorna, medan PLAY 6 ger dig tillgång till upp till 12 banor på sex olika anläggningar.

Priset är inte högre än en normal årsavgift, men du får lojalitetsförmåner såsom fritt lån av golfvagn, möjligheten att boka via telefon 30 dagar i förväg och alltid 25 procent rabatt på greenfee för tre gäster när de spelar med dig, i samma boll.

Rabatter på medlemsformerna

För att göra det lättare för GolfStars medlemmar har du nu möjligheten att delbetala ditt medlemskap, och sparar stora summor om du gör det i 36 månader.

Här är några prisexempel:

  • PLAY ALL kostar 7990 kronor om året om du betalar hela summan direkt alternativt 695 kronor i månaden under ett år. Om du istället köper ett medlemskap på tre år betalar du  599 kronor i månaden.
  • PLAY 6 kostar 5990kr om året om du betalar hela summan direkt alternativt 529 kronor i månaden. Om du istället köper ett medlemskap på tre år betalar du 499 kronor i månaden. 

Teckna medlemskap idag

– Självklart ska du ha möjlighet att delbetala. Ny betalningsmodell för 2017 är vårt 36-månadersabonnemang. Om du knyter upp dig i 36 månader med månadsbetalning ger vi en rabatt på 1000 kronor per år. Medlemskapen blir otroligt prisvärda då, säger Johan Salzmann. 

Fler medlemsformer

Några andra medlemsformer som du kan välja mellan genom GolfStar är PLAY WEEKDAY för dig som spelar på vardagar, PLAY GREENFEE för dig som inte vet hur mycket du kommer att spela, PLAY YOUTH för dig mellan 22–29 år och PLAY 9 för dig som nöjer dig med att bara spela GolfStars 9-hålsbanor. 

Läs mer om alla GolfStars medlemskap här

  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!