GolfStar expanderar utomlands

21 svenska banor får nu sällskap av ytterligare tre i utlandet.

GolfStar expanderar utomlands
GolfStar expanderar nu utomlands och utökar med tre banor till. //Foto: Lumine Beach & Golf Club

GolfStar är Nordens största golfföretag med över 30 000 aktiva medlemmar som har tillgång till 21 banor och 14 anläggningar i Storstockholmsområdet.
Nu expanderar GolfStar.

1 december inleder bolaget ett samarbete Lumine Beach & Golf Club i spanska Tarragona – anläggningen som arrangerar European Tours kvalfinal.
Lumine har 45 hål fördelade på tre banor: Lakes (18), Hills (18) och Ruins (9).
Avtalet innebär att GolfStars Premium-medlemmar i kategorin "Play All" och Lumines medlemmar kommer att kunna spela obegränsat på varandras banor.
– Att vi nu kan erbjuda obegränsat spel på Lumines tre fina golfbanor nära Barcelona, ger våra medlemmar en unik och fantastisk möjlighet att spela fritt även på en av Spaniens bästa anläggningar, säger Stefan Brikell, vice VD på GolfStar.

GolfStar och Lumine har sedan ett par år haft ett samarbete när det handlar om paketerade golf- och träningsresor.
Den satsningen kommer även att fortsätta.
– Att nu få möjligheten att välkomna och ta hand om alla GolfStars kunder på samma sätt som vi gör med våra egna medlemmar och gäster på Lumine, känns oerhört nytt och spännade. Det ger oss också fantastiska möjligheter att marknadsföra vår fina anläggning och det lockar ännu fler golfare hemma i Sverige att spela hos oss säger Calle Carlsson, General Manager på Lumine Beach & Golf Club.

GolfStar planerar också att under våren 2018 lansera ett Tourist-/Non-resident-medlemskap som riktar sig till golfare som inte är bosatta i GolfStars och Lumines närområde men som gärna spelar golf när de besöker Barcelona och Stockholm.

Bra upplägg!
Ja
40
14
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!
  • Få svenskgolf.se's nyhetsbrev

    Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för senaste informationen!