I höst kommer Irland och Portmarnock att ingå på Easton Golfs programutbud. Foto: Easton Golf

Leva

Links och park – Easton Golf satsar på nya resmål

Skånebaserade golfresearrangören Easton Golf utökar sitt sortiment. Två nya destinationer har presenterats.

Text: CM Hellsten • 2014-05-05 Uppdaterad 2014-05-05

Golfsäsongen är i full gång runt om i landet men det hindrar inte de svenska golfresebyråerna att introducera nya resmål.
När Easton Golf startade 1993 gick resorna till dåvarande Tjeckoslovakien. Tjeckien finns fortfarande kvar i utbudet av tiotalet länder som till hösten får sällskap av ytterligare två platser.
Irland.
Thailand.

På den gröna ön checkar golfarna in i Leixlip, staden ligger en halvtimme från Dublin och det var där som Arthur Guinness startade sitt världskända bryggeri.
– Golfen blir kittlande och omväxlande med spel på både links- och parkbanor. Vi spelar på populära Portmarnock, men även på St Annes, Luttrellstown Castle samt Carton House O´Meara Course. Trots de havsnära golfbanorna är det i jämförelse med Skottland inte lika blåsigt på Irlands ostkust, vilket uppskattas av många, säger Robert Lundgren, verksamhetsansvarig på Easton Golf.

Nästa nyhet är Hua Hin-området och svenskägda Black Mountain som arrangerade Kings Cup på Asian Tour i januari samt Nordea Tour-premiären i april.
– Det är Thailands bästa golfbana och bjuder på en fantastisk golfupplevelse. Trots sin mästerskapsstatus passar golfbanan även de med högre handicap på grund av sina breda fairways och sex olika utslagsplatser att välja mellan. Bollen är lätt att hitta och alltid spelbar. En av veckans golfdagar spelas på Banyan, en annan högklassig golfbana, säger Robert Lundgren.

För mer info, klicka här

Bild 1131116
Foto: Easton Golf
Svenskbanan Black Mountain i thailändska Hua Hin. 


Text: CM Hellsten • 2014-05-05
LevaNyheter
Scroll to Top