5de4943e682e2

Följa

Personifiera din golfboll

Text: Svensk Golf • 2014-03-12 Uppdaterad 2014-03-12

Bild 1131611

I höstas skrev vi om den nya tyska bolltillverkaren Vice Golf, vars affärsidé är att sälja högkvalitativa golfbollar via nätet till en lägre prislapp än vad du hittar i butik idag genom att kapa de traditionella distributionsleden.

Nu släpper de en ny tjänst för att skapa personligt anpassade golfbollar. Med en minimumbeställning av bara ett dussin och en leveranstid på 3-5 dagar vill Vice Golf nu erbjuda alla chansen att spela en golfboll med ett personligt tryck på. Du kan sätta text, ett foto eller en logotyp på bollen, bara fantasin sätter gränserna.

Vice Golf erbjuder tre olika bollmodeller – Pro (3-delsboll med uretanskal), Tour (3-delsboll med Surlyn-skal) och Drive (2-delsboll med Surlyn-skal). Även om minsta beställning är ett dussin får du det bästa priset om du beställer 60 bollar. Och bollarna säljs som sagt endast via hemsidan vicegolf.se.

Bloggen har en Vice Golf-keps liggande på skrivbordet (likadan som mannen på bilden nedan, fast svart) och det känns väl roligast att tävla ut den, så vi gör det helt enkelt. Reglerna är enkla, den som är först att skriva i kommentarsfältet nedan vem det är som syns på golfbollen killen visar upp nedan vinner kepsen! Bonuspoäng om ni dessutom kan tala om när och var den personen slog det slaget. 

Bild 1131612


Text: Svensk Golf • 2014-03-12
FöljaBloggar
Scroll to Top