Följa

Löften från Sundsvallstrakten

Fastnade en stund framför Antikrundan (fråga inte, tack) i går kväll, eftersom den sändes från mittälskade gamla Sundsvall. Och bland alla de människor som radade upp sig på Södra berget för att lampskärmar, kristallvaser och loppisinköp värderade av experterna från storstan så dök plötsligt ett rätt bekant ansikte upp. Och om jag inte tar helt

Text: Svensk Golf • 2014-02-07 Uppdaterad 2014-02-07

Fastnade en stund framför Antikrundan (fråga inte, tack) i går kväll, eftersom den sändes från mittälskade gamla Sundsvall.

Och bland alla de människor som radade upp sig på Södra berget för att lampskärmar, kristallvaser och loppisinköp värderade av experterna från storstan så dök plötsligt ett rätt bekant ansikte upp. Och om jag inte tar helt fel så var det Robin Stålebring, pro på Öjestrand söder om Sundsvall, som ville ha en prislapp på sitt Bengt Lindström-inköp.

Det fick han också.

På skoj surfade jag snabbt in på hans sajt för att kolla in lite och förutom att Robin har en hyfsat uppdaterad blogg, så drogs mina blickar till en rubrik som hette “Tio löften”. Och så mycket kan jag ju säga att en klubb som har en tränare som lever efter dessa tio budord är väldigt lyckligt lottad.

Nu vet jag inte om Robin gör det själv, men det låter onekligen ambitiöst och bra. Kolla själva.   


Text: Svensk Golf • 2014-02-07
FöljaBloggar
Scroll to Top