5de4f77229c57

Följa

”Länge varit en dröm att spela Ryder Cup”

Det första avsnittet av Svensk Golfs podcast har landat. Där hör ni Jonas Blixt tala ut om det långsamma speltempot på touren, vad han själv lärt sig av Stenson, den eventuella rollen i Ryder Cup och mycket mer.

Text: Eric Franzén • 2013-12-23 Uppdaterad 2013-12-23

Svensk Golfs Eric Franzén åkte till Hammarö GK i Karlstad med två mikrofoner och en bandspelare för att möta Jonas Blixt. Den tvåfaldige segraren på PGA Tour fyllde på kaffekoppen och lutade sig tillbaka i en av hemmaklubbens bekväma stolar. Efter att rec-knappen trycktes ned följde ett både spretigt och avslappnat samtal om golf. 

Slutresultatet hör ni (via playern ovan eller direkt nedladdning här) i form av det första avsnittet i Svensk Golfs återkommande podcast. Där berättar 29-åringen bland annat om slaget han gillar allra minst, om Ryder Cup och det slöa tempot på touren.  Ja, och vi får även ta del av hur Blixt gick till väga när han för inte allt för många år sedan byggde om svingen med en bunt youtube-klipp. 

– Då fick det f-n vara nog. Det vara bara att börja jobba, det var som att bygga ett nytt hus, som Blixt själv konstaterar i podcasten.


Text: Eric Franzén • 2013-12-23
FöljaNyheter
Scroll to Top