Följa

Scott i golfhallen

Med risk för att Bloggens läsare börjar misstänka att jag stalkar Adam Scott (minns barbilden från AG innan jul), så slänger vi ut en ny iakttagelse av världsstjärnan i Stockholm. Eller tja, åtminstone Haninge. Jepp, på fredagen sågs The Open-tvåan svinga loss i Haninge Golfklubb inför tämligen förvånade pensionärsgäng och vardagslediga. Tillsammans med Golfskolans tränare

Text: Svensk Golf • 2013-02-01 Uppdaterad 2019-12-11

Med risk för att Bloggens läsare börjar misstänka att jag stalkar Adam Scott (minns barbilden från AG innan jul), så slänger vi ut en ny iakttagelse av världsstjärnan i Stockholm.

Eller tja, åtminstone Haninge.

Jepp, på fredagen sågs The Open-tvåan svinga loss i Haninge Golfklubb inför tämligen förvånade pensionärsgäng och vardagslediga. Tillsammans med Golfskolans tränare Viktor Gustavsson sågs Scott kolla in lite Trackmanvärden och sånt, för att se hur spelet är i ordning inför säsongen.

Rätt fräckt måste man säga.

Nu måste man ju förstås fråga sig varför australiensaren gör alla dessa utflykter till Sverige och Stockholm och hyfsat pålitliga källor pratar om en svensk flickvän och det låter väl inte helt långsökt. Så är frågan var han spottas nästa gång?

Grillen vid Norrtull? Bowlinghallen i Kista Centrum? ByggMax i Arninge? 


Text: Svensk Golf • 2013-02-01
FöljaBloggar
Scroll to Top