5de4a9dca93c5

Följa

Lyx i begränsad upplaga

2013 går Galvin Green all in på kvalitet. I serien limited edition maxar företaget funktion, design och känsla och skapar ett begränsat antal plagg för den som vill ha det allra bästa. Endast 399 ex kommer att släppas – totalt. Det är Gore tex-jackan Anthony som är toppmodellen, med fickor fram, en bröstficka, förstärkning vid

Text: Svensk Golf • 2012-10-04 Uppdaterad 2019-12-11

2013 går Galvin Green all in på kvalitet. I serien limited edition maxar företaget funktion, design och känsla och skapar ett begränsat antal plagg för den som vill ha det allra bästa. Endast 399 ex kommer att släppas – totalt.

Det är Gore tex-jackan Anthony som är toppmodellen, med fickor fram, en bröstficka, förstärkning vid axlar och ländrygg för att stå emot bärbagens slitningar. Jackan kommer i färgkombinationen svart/vit med inslag av den limited-specifika lila färgen. Denna all-in-jacka kostar 5499 kronor i butik. I samma exklusiva serie kommer windstoppern Bradley med fyrvägsstretch, hel dragkedja och liknande färgsättning. Den kostar 3299 kronor. Dessutom kommer den värmande lager-2-tröjan Damian, med bodymappingfunktion, det vill säga värmande komfort där det behövs, och svalkande ventilation där det är bekvämt. Tröjan går loss på 1499 kronor. Den fjärde och sista delen i limited edition-serien är pikén Malone, i Galvins eget material ventil8. Pikén finns dock i 899 exemplar, mot 399 ex för övriga plagg, och kostar 1099 kronor.

I övrigt satsar företaget vidare på funktionsplagg generellt. Speljackan Alex, i goretex-stretch, finns i en rad färger, och är skuren för att passa golfaren perfekt. Inga fickor eller bylsigt tyg som är i vägen fram, meshfoder för värme och komfort. Även på damsidan är det funktion som gäller, med jackan Alison som toppmodell.


Text: Svensk Golf • 2012-10-04
FöljaBloggar
Scroll to Top