5de4cd354664b

Följa

Moving Day

Jag har skrivit om de djupa bunkrarna några gånger – här är bildbeviset: Sebastian Söderbergs keps & klubba syns längst ner i högra hörnet på bilden om man tittar riktigt noga och då skall man veta att Sebastian mäter 190 cm i strumplästen Planen att samtliga svenskar skulle klara cutten och att ha några spelare

Text: Svensk Golf • 2012-08-11 Uppdaterad 2019-12-11

Jag har skrivit om de djupa bunkrarna några gånger – här är bildbeviset: Sebastian Söderbergs keps & klubba syns längst ner i högra hörnet på bilden om man tittar riktigt noga och då skall man veta att Sebastian mäter 190 cm i strumplästen

Planen att samtliga svenskar skulle klara cutten och att ha några spelare “in the mix” för att göra upp om bucklan imorgon gick i lås. Pontus Widegren sköt en riktigt vass 65:a i betydligt tuffare förhållanden än de två första dagarna eftersom vinden vaknat till liv idag och även om Daniel Jennevret hade det lite tyngre idag så är han i allra högsta grad med inför finalvarvet. Även Niclas Carlsson smyger i vassen efter -2 idag och ligger på en elfteplats.

Det är nu officiellt att Carton House för tredje gången kommer att stå värd för Irish Open nästa sommar. Dock inte på denna bana som är ritad av Colin Montgomerie utan på den andra banan som Mark O´Meara designat.

Publiken har tyvärr inte hittat ut till tävlingen ännu vilket faktiskt förvånar mig en aning eftersom Irländarna verkligen är fanatiska golfsupporters och amatörgolf som sagt har en väldigt hög status här. Hoppas på lite mer folk runt fairways imorgon då en europamästare skall koras.

/ Jesse Karlsson, SwGT Coach


Text: Svensk Golf • 2012-08-11
FöljaBloggar
Scroll to Top