Regnet öste ner på TPC RIver Highlands under första dagen av Travelers Championship Foto: Getty Images

Följa

Regnigt värre

Bara två bollar hann spela färdigt första ronden av Travelers Championship på TPC River Highlands. Regn och åskväder satte stopp för vidare spel. Fredrik Jacobson öppnade trots vädret mycket bra och är delad 2:a efter elva hål.

Text: Fabian Midby • 2011-06-24 Uppdaterad 2011-06-24

Travelers Championship

Datum: 23-26 juni

Spelplats: TPC River Highlands

Prispengar: $ 6,000,000

Titelförsvarare: Bubba Watson

Fredrik Jacobson kommer direkt från fin golf förra veckan på Congressional i US Open till Cromwell, Connecticut och årets Travelers Championship. En lysande start med fem birdies på de elva första hålen gav “Fidde” en delad andraplats då spelet avbröts runt 12:30 pm. Ett slag efter ledaren Michael Bradley som bara hade två hål kvar då vädret tvingade bort spelarna från banan.

Rangen kom att öppna senare in på eftermiddagen men efter att ha skjutit upp spelet två gånger bestämde tävlingsledningen sig för att avbryta. – Det är olyckligt, men banan har tagit väldigt mycket regn och det är inte spelbart där ute, säger ledaren Michael Bradley.

Vijay Singh är också en av de sju spelarna som är ett slag bakom Bradley. Singh slog sin driver på det 15:e efter att ha dividerat med domaren om att avbryta för vädret. Vijay slog en fade av det sämre slaget och behöver troligen droppa då spelet fortsätter på fredagen. Tävlingsledningen signalerade några sekunder efter att Singh slagit att spelet skulle avbrytas.

Av de spelare som hann gå färdigt under torsdagen är amerikanerna Kris Blanks och Ben Curtis bäst placerade. Duon är -2 respektive -1 inför fredagens spel. 


Text: Fabian Midby • 2011-06-24
FöljaNyheter
Scroll to Top