Singelhandicapparen Tommy Sandell med sprillans ny utrustning. Foto: Jacob Sjöman Svensson

Följa

Tommy tog priset

Tänk att få gå in i en butik och välja vaIfri golfutrustning helt gratis under en minut. Det är vad 4-handicapparen Tommy Sandell fick göra som vinnare i en läsartävling.

Text: Sylvia Luther • 2011-06-23 Uppdaterad 2011-06-23

Var med och tävla

Vill du också vinna fina priser? Här kan du tävla.

I nr 5 av Svensk Golf fick en vinnare chansen att under 60 sekunder få plocka på sig utrustning för max 15 000 i en Dormybutik.

Onsdag 22 juni fick förstapristagaren Tommy Sandell sin starttid och efter en minut hade han uppdaterat sin utrustning rejält. Först kikade han runt i butiken tillsammans med butikschefen Henrik Hedström för att förbereda sig inför racet.

– Jag hade nog ingen strategi egentligen. Jag tog ett varv och tittade lite på vad som var intressant att köpa och valde sedan driver och spoon från Titleist, en Pingputter och wedge, en lasermätare och en Pingbag.

Kommer du att ge bort något?
– Nej, jag kommer nog att behålla allt, jag plockade för min egen räkning, säger Tommy vars första kommentar var “skojar du”, när han fick besked om vinsten.

Dormy har sex butiker i Sverige och det var i Barkarbybutiken utanför Stockholm som prisfesten ägde rum. Än så länge har Tommy Sandell, medlem i Enköpings GK, inte hunnit provslå någon av klubborna. Men det var garanterat hans snabbaste affär någonsin.


Text: Sylvia Luther • 2011-06-23
FöljaNyheter
Scroll to Top