Följa

Masters släpper dagsbiljetter

Tidigare har The Masters varit omöjligt att få biljetter till. Men nu öppnar klubben upp möjligheten för nya besökare att ta sig in. Från och med 2012 kommer ett begränsat antal platser säljas på webben.

Text: Tobias Bergman • 2011-04-05 Uppdaterad 2011-04-05

Att någon gång få besöka Augusta National är många golfares absoluta dröm. Tyvärr har det varit nästintill omöjligt att få tag på en biljett till tävlingen, eftersom i stort sett alla biljetter har gått i arv sedan starten 1934. Det har funnits vissa möjligheter att komma över biljetter till träningsdagarna, men de har varit små.

Till nästa år tycks det dock ljusna något.

Klubben har nämligen bestämt sig för att släppa ett antal besökarplatser till både träningsronder och tävlingsvarv.

– Att flytta ansökningsprocessen för träningsrondsbiljetter till tävlingens webbplats är ett säkert och bekvämt för framtiden. Vi är också glada över att kunna erbjuda ett begränsat antal biljetter till tävlingsdagarna, vilka tidigare har varit för endast dem med veckobiljetter, säger Augustas ordförande Billy Payne.

Klubben har under Paynes ledning genomgått fler små förändringar åt rätt riktning och det tycks som att han har en ambition att sätta en ny prägel på tävlingen.

Redan nu går det att ansöka om biljetter till nästa års Masters, som spelas 5-8 april.


Text: Tobias Bergman • 2011-04-05
FöljaNyheter
Scroll to Top