Rikard Karlberg rivstartade på torsdagen – men har tre hål kvar att spela innan första ronden är komplett. Foto: Getty Images

Följa

Karlberg rivstartade i Singapore

Rikard Karlberg rivstartade veckans Barclays Singapore Open. Inför konkurrenter som Phil Mickelson la han in en extra växel under sista nio, och är med i toppen. På grund av oväder är dock första ronden inte färdigspelad.

Text: Karin Klarström • 2010-11-11 Uppdaterad 2010-11-11

Barclays Singapore Open

Bild 1110178

Startlista och starttider

Aktuell ställning

 

Torsdagens start i Barclays Singapore Open kom igång enligt planerna på morgonen, men det dröjde inte länge förrän arrangörerna tvingades avbryta spelet. Åska och regn omöjliggjorde spel, och väntetiden blev över fyra timmar innan spelet kunde återupptas.

Det betyder att första ronden inte var färdigspelad när torsdagsmörkret lade sig över de två banorna Tanjong och Serapong.

En av svenskarna som inte hunnit avsluta en full runda är Rikard Karlberg. Svensken som har sin bas på Asientouren, inledde imponerande starkt. Efter femton spelade hål är svensken sju under par, på den mer lättspelade Tanjong-banan.

Veckans startfält delas mellan Asientouren och Europatouren, men här finns även PGA-tourstjärnor som Phil Mickelson.

Engelsmannen Chris Wood och sydkoreanen Bi-o Kim tog ledningen i klubbhuset efter varsin 63-rond på Tanjong.  På samma resultat, -8, ligger spanjoren Ignacio Garrido.

Robert Karlsson hann spela klart sin rond och inledde med 68 slag, och är därmed näste svensk i resultatlistan.

Alla spelare inleder med varsitt varv på Tanjong och Serapong, men helgens två ronder avgörs på Serapong. Bland namnen i toppen fanns endast ett fåtal spelare från just Serapong. Sydkoreanen

Kyung-nam Kang, nordirländaren Graeme McDowell och engelsmannen Nick Dougherty lyckades gå runt på 66 slag, och är tre slag efter ledarna.
Nordqvist trivs i toppen
Parnevik är tillbaka
Woods sista chans

Text: Karin Klarström • 2010-11-11
FöljaNyheter
Scroll to Top