5de497bf4c215

Följa

Färgglatt i regnet

Text: Svensk Golf • 2010-09-28 Uppdaterad 2010-09-28
Bild 1131100

Röhnisch hoppas på en regnig sommar 2011. Om det blir så har de förberett för färgglada ronder. Inne i företagets monter på golfmässan finns det mycket uppiggande att välja mellan. Visst, här finns det obligatoriska rosa, men även turkos och limegrönt för den som vill synas. Med det nya regnstället har de tagit klivet ifrån det traditionella svarta, och visar i stället upp den klara färgskalan. Till den färgglada jackan med tejpade sömmar och tryckt mönster hör ett par svarta byxor. Den som ändå föredrar svart kan hitta en variant med mönster i det svarta, som gör att Röhnischs variant sticker ut i mängden.

– Vi har valt färger som är distinkta och därför även passar den skandinaviska kvinnan med lite ljusare hy. Man känner sig sportig och fräsch, säger Stina Klaesson på Röhnisch.

Det svenska företaget började med träningskläder och har sedan åtta år också en golfkollektion. Tack vare ursprunget har de plockat med en del egenskaper och material över till golfen, för att ha sin egen stil. Bland nyheterna för 2011 finns därför en mjukare funktionstopp som blivit populär på fitnessidan och nu golfifierats för att passa även ute på banan. Här finns också ett helt nytt stretchmaterial i byxor och kjol för att göra golfrundan bekvämare. Fyravägsstretch och lite högre passform ger bättre komfort.
/Karin Klarström


Text: Svensk Golf • 2010-09-28
FöljaBloggar
Scroll to Top