Följa

Acushnet stämmer TaylorMade

Nyss fick vi veta att Camilo Villegas blir TaylorMade-spelare från och med nästa år. Nu stämmer hans nuvarande sponsor Acushnet konkurrenten. "Timingen av deras pressrelease var uppenbarligen planerad för att skada oss", säger Joe Nauman på Acushnet.

Text: Tobias Bergman • 2010-08-07 Uppdaterad 2010-08-07

Camilo Villegas har varit ett av utrustningsjätten Acushnets och framförallt Cobras mest framträdande ansikten. Men efter försäljningen av Cobra till Puma för några månader sedan har det spekulerats i vem som skulle försöka lägga vantarna på colombianen, eftersom hans kontrakt löper ut vid årsskiftet.

Svaret blev TaylorMade – och det fick vi veta i en pressrelease för någon vecka sedan.

Nu kontrar Acushnet med att stämma konkurrenten, eftersom företaget anser att TaylorMade medvetet obstruerar med Villegas nuvarande kontrakt som gäller fem månader till.

– Det är odiskutabelt att företaget stör oss genom att berätta om sina intentioner för framtiden, medan han har ett gällande kontrakt, säger Joe Nauman i Acushnets ledning, och forsätter:

– Timingen av deras pressrelase var uppenbarligen planerad för att skada oss och minska värdet på produkterna han förknippas med.

Fortsättning lär följa.


Text: Tobias Bergman • 2010-08-07
FöljaNyheter
Scroll to Top