Följa

Spelarna tror Tiger tagit prestationsförhöjande

24 procent av spelarna på PGA Tour tror att Tiger Woods har använt prestationsförhöjande medel. Det visar Sports Illustrateds undersökning.

Text: CM Hellsten • 2010-04-30 Uppdaterad 2010-04-30

Sports Illustrated har de senaste nio åren genomfört en undersökning där spelarna på PGA Tour får svara på en rad olika frågor. 71 proffs deltog i den senaste enkäten som publiceras i SI Golf Plus på måndag 3:e maj.
Sammanställningen visar bland annat att 83 procent tycker att Barack Obama gör ett dåligt jobb som president, spelarna fick även frågan om hur många jeans de äger och vilka som vinner Ryder Cup och om de bryr sig om sommarens fotbolls-VM.

De fick naturligtvis också svara på en del Tiger-relaterade frågor. Åtta procent sa att de hade hört talas om Woods otrohet före bilkraschen i höstas och 26 procent anser att skandalen har förändrat deras syn på Tiger. Sports Illustrateds undersökning visar även att 24 procent av PGA Tour-spelarna tror att Woods har använt prestationsförhöjande medel.

Tiger har vid upprepade tillfällen, senast inför veckans tävling Quail Hollow Championship, sagt att han aldrig använt sådana preparat men flera av kollegorna verkar alltså inte tro på honom.

Här finns hela undersökningen:


Text: CM Hellsten • 2010-04-30
FöljaNyheter
Scroll to Top