Även när solen lagt sig medger elbelysningen på Kista Golf att man slår bollar långt in på småtimmarna. Foto: Kista Golf

Följa

Kista Golf håller rangen nattöppen under Masters

Då golfsuget är stort hos många stockholmare och flera inte har tillgång till Viasat Golf, som sänder US Masters, kommer Kista Golf att visa tävlingen på storbildstv - och dessutom ha nattöppet på rangen.

Text: Oskar Åsgård • 2010-04-07 Uppdaterad 2010-04-07

Vad gör din klubb?

Känner du till någon annan klubb/golfanläggning som kör nåt speciellt upplägg under Mastersveckan? Maila oss på webbred@golf.se och berätta.

Torkel Englesson, ägare av Kista Golf i Stockholm, insåg att många dels är sugna på att slå sina första slag för året och följa Tiger Woods comeback i US Masters den här veckan.

Därför kommer årets första herrmajor rulla på storbildstv:n samtidigt som rangen är öppen ända fram till sändningarna tar slut. 

– Vi har ju en bra range som är elbelyst och dessutom infravärme på nio platser, så man kan ju slå här även på kvällar och kalla dagar den här årstiden. Kombinerat med att ganska många är intresserade av Tiger Woods återkomst och inte har tillgång till Viasat Golf tänkte jag att “fasen, låt oss kombinera detta”. Vi har en 50-tumstv som vi kör Masters på och det får lugnt plats 70 sittande där inne. Då kan man både slå bollar och titta på Tiger, för det blir väl mest honom man får se (skratt), säger Englesson.

Rangen kommer alltså vara öppen från klockan 10.00 på förmiddagen fram till att Viasat Golf sändning slutar, vilket är klockan 01.30 på torsdag, fredag och 01.00 på lördag och söndag.

– Ja, man blir ju golfsugen när man ser alla duktiga spelare på tv. Sen har vi fika och tänkte också ordna så att man kan beställa pizza från den lokala pizzerian, säger Englesson.


Text: Oskar Åsgård • 2010-04-07
FöljaNyheter
Scroll to Top