Följa

Läsarmejl

Så här års är det en hel del läsare som hör av sig med önskemål, tips och idéer på grejer de vill se i tidningen eller på webben. Tänkte plocka upp några såna framöver och kommentera dem. Det är är exempelvis Peter: “Saknar de här klassiska svinganalyserna bild för bild som ofta förekom i tidningen

Text: Svensk Golf • 2010-03-29 Uppdaterad 2010-03-29

Så här års är det en hel del läsare som hör av sig med önskemål, tips och idéer på grejer de vill se i tidningen eller på webben.

Tänkte plocka upp några såna framöver och kommentera dem. Det är är exempelvis Peter: “Saknar de här klassiska svinganalyserna bild för bild som ofta förekom i tidningen på den gamla goa tiden! Eller ännu bättre, typ en jämförelse gammalt mot nytt Hogan/Nicklaus/Woods.”

Bra förslag! Det var ett tag sedan vi gjorde några svingserier nu och det kan definitivt vara något att tänka på inför sommaren. Problemet med att göra jämförelser mellan då och nu är ofta bristen på vettigt bildmaterial och därmed kan det vara svårt att göra det hela överskådligt. Fortsätt gärna att mejla era tankar kring tidning och webb.


Text: Svensk Golf • 2010-03-29
FöljaBloggar
Scroll to Top